Més 100

El MatchImpulsa +100 és un programa de lliure accés que ofereix recursos i activitats d’acceleració digital en obert i la plataformització de models de negoci i networking per a l’ecosistema local. Arrencarà a l’abril del 2021 i finalitzarà el desembre del mateix any i té per objectiu connectar els valors de la transformació social i els elements d’innovació digital a projectes que necessitin madurar digitalment. Les empreses i organitzacions que participin d’aquest programa podran millorar la seva perspectiva digital de la mà de persones expertes en tecnologia (MatchTech) i de les possibilitats que ofereix la recerca (MatchUniversitat).

Dirigit a

A totes aquelles persones i organitzacions interessades, no només a empreses sinó també actors de la quàdruple hèlix, és a dir, de l’acadèmia, la societat civil, l’empresa i els agents gestors de polítiques públiques.

A empreses recentment conformades o ja operant abans de l’arribada de la COVID-19 que, amb l’actual onada de digitalització, volen repensar i madurar la seva estratègia digital però necessiten adaptar el seu model d’organització al teletreball i volen impulsar o desenvolupar la seva estratègia d’activitat empresarial a través de plataformes digitals, garantint la inclusivitat, l’equitat de gènere i els valors transformadors del seu projecte.

A les entitats adherides a l’Estratègia d’Economia Social i Solidària de ciutat de Barcelona 2030, que participin en espais d’intercooperació de les economies transformadores (com per exemple, l’ateneu cooperatiu de Barcelona, Coòpolis, o Ecos, ) i vinculades a sectors com l’agroalimentació i el feminisme, en el marc de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible Barcelona 2021.

 

T'interessa el MatchImpulsa +100 si ets

  • Una empresa, cooperativa, fundació o associació que s’alieni amb els valors de les economies transformadores i que vulgui millorar la seva estratègia digital i de plataformització.
  • Una unitat econòmica (amb o sense ànim de lucre) que treballi al voltant del feminisme i contra la violència envers les dones.
  • Una unitat econòmica (amb o sense ànim de lucre) de l’àmbit de l’alimentació sostenible.
  • Un centre o professional vinculat al món de la recerca, l’acadèmia i/o la universitat.
  • Un gestor o gestora de política pública.
  • Una empresa tecnològica i digital.
  • Una empresa que presti serveis d’igualtat.
  • Una entitats o col·lectiu de la Societat Civil.
  • Qualsevol altra iniciativa vinculada orientada a la prestació de béns i serveis d’innovació digital social, com ara que estigui associada a la creació d’infraestructures digitals, el coneixement obert, a la prestació de serveis a entorns digitals, etc.

Criteris d'accés

Qualsevol persona o organització podrà accedir al MatchImpulsa +100.

 

Calendari formatiu

Llançament de la convocatòria: Abril 2021
Fi del programa: Desembre 2021
Duració total del programa: Més de 100 hores

 


Singularitats

Algunes singularitats del MatchImpulsa +100
Exemples i recursos inspiradors
La MatchKanva
Itinerari obert i d’autogestió
Xerrades sincròniques i asincròniques
Espais de cotreball, de creixement i distensió de la comunitat

MatchMètodes

Aquest plantejament és transversal al conjunt de programes
Aprendre fent (learning by doing)
Sistematització d'experiències en el marc de la recerca acció
caCatalan