Més 10

El Match Impulsa 10 és la materialització d’un viatge que comença formant part del MatchImpulsa +100 i del MatchImpulsa 20. És un programa d’acceleració de projectes que facilita el desenvolupament tecnològic de prototips de plataforma. Les iniciatives podran beneficiar-se del llançament d’una campanya de matchfunding. A més, amb el finançament aconseguit durant la campanya les empreses participants podran adaptar el seu Mínim Producte Viable (MVP) i definir un briefing tecnològic per acabar fent el seu prototip.

Per fer-ho possible, les 10 participants podran seleccionar els partners tecnològics del MatchTech, l’elecció final del qual recaurà en els criteris de les empreses participants. A més, podran continuar gaudint de l’assessorament del Comitè d’expertes, la facilitació de la mentora,  les sessions de networking del MatchImpulsa 20 i la col·laboració estratègica del MatchUni.

 

Dirigit a

A empreses del MatchImpulsa 20 que tinguin un projecte d’impuls digital per fer un salt qualitatiu a plataformes digitals, que sigui original i fruit de la intercooperació o d’una resposta al marc de crisi socioeconòmica actual.

Criteris d'accés

T’interessa el MatchImpulsa 10 si ets una empresa participant del MatchImpulsa 20, especialment del sector agroecològic o digital feminista, que vol seguir el camí del MatchImpulsa per fer un prototipatge de la teva idea de negoci de plataforma.

Calendari formatiu

Llançament de la convocatòria: juny 2021

Inici del programa: juliol 2021

Fi del programa:  desembre 2021

Duració total del programa: ??? amb 60 hores de dedicació


caCatalan